top of page

Visa ve Tangem ödeme kartını kripto cüzdanla birleştiriyor

İsviçreli kripto para cüzdan sağlayıcısı Tangem, donanım cüzdanına entegre edilecek bir ödeme kartının lansmanı için Visa ile ortaklık kuruyor.



İki şirket arasındaki ortaklık, bir Visa ödeme kartını Tangem'in donanım cüzdanıyla birleştirerek kullanıcıların Visa kabul eden satıcılarda kripto veya stabilcoin bakiyelerini kullanarak sorunsuz ödeme yapmalarını sağlayacak.


Tangem Wallet, kullanıcıların 6.000'den fazla kripto para birimini ve dijital varlığı saklamasına, satın almasına, kazanmasına, aktarmasına ve takas etmesine olanak tanıyan kart şeklinde bir soğuk cüzdan olarak hizmet veriyor.


Tangem'in kartı, kullanıcı fonlarını yönetmek için üçüncü taraf kuruluşlara bağlı olan geleneksel saklama çözümlerinin aksine, çipin içine özel bir anahtar yerleştiriyor ve her işlemde fiziksel kartın kullanılmasını zorunlu kılıyor.


Tangem'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Andrey Kurennykh konu hakkındaki görüşlerini "Visa işbirliğimizle kullanıcılarımız ikisi bir arada bir çözüm elde edecekler. Normal bir banka kartının rahatlığı ve bir kripto cüzdanının yetenekleri tek bir kartta buluşacak. Bu, geleneksel bankacılık ve dijital varlıklar arasındaki boşluğu doldurmaya yönelik önemli bir adım. Bu adım aynı zamanda kullanıcıların her iki dünyanın avantajlarından yararlanmasını sağlayacak." sözleriyle dile getirdi.

Comentarios


bottom of page