top of page

Visa abonelik yönetim hizmetini kullanıma sunuyor

Visa, finans şirketlerine yönelik yeni bir hizmeti hayata geçiriyor. Bu hizmet ile şirketler, kart sahiplerine aboneliklerini yönetmeleri ve takip etmeleri için detaylı ve işlevsel bir çözüm sunacak.



Küresel abonelik pazarı, tüm dünyada istikrarlı bir yükseliş içinde. Pazarın 2025 yılına kadar 406 milyar dolarlık bir hacime ulaşması bekleniyor. Tüketicilerin perakende, gıda ve diğer sektörlerdeki hizmetlere abone olma eğilimi arttıkça ödemelerini yönetme zorluğu da artıyor.


Visa'nın şu anda Mısır'da kullanıma sunulan yeni Abonelik Yöneticisi hizmeti, kart sahiplerinin kart bilgilerinin nerede saklandığını görmelerine, hangi yinelenen ödemelerin kartlarında bulunduğunu görüntülemelerine ve yinelenen ödemeleri durdurmalarına olanak tanıyarak yinelenen ödemelerin tek bir yerden düzenlenmesini ve yönetilmesini sağlıyor.


Şirketin Kuzey Afrika, Levant ve Pakistan Genel Müdürü Leila Serhan, “Her platformun kendine özgü koşulları arasında gezinmek, abonelik iptal edildikten sonra bile potansiyel olarak fark edilmeyen ücretlendirmelere yol açabilir” diyor ve ekliyor: “Amacımız bu süreci daha basit hale getirmek ve kart sahiplerinin, paralarının tam olarak nereye ve ne zaman gittiğini bilmelerini sağlamak.”


Ödeme pazarının bir diğer dev şirketi Mastercard, Mart ayında bankaların uygulamalarına ekleyebileceği, açık bankacılık destekli benzer bir abonelik yönetim aracını piyasaya sürmüştü.

Comentários


bottom of page