top of page

Samsung, Curve'e stratejik yatırım yaptı

Elektronik devi Samsung'un girişim kolu Next, tüm banka ve kredi kartlarını bir araya getiren uygulama Curve'e stratejik bir yatırım yaptı.



Şu ana kadar 250 milyon doların üzerinde fon toplayan Curve, kullanıcıların birden fazla kartı tek bir akıllı kart ve uygulamada birleştirmesine olanak tanıyor. Fintech finansmanı bulmanın zorlaştığı bir ortamda, yeni finansman, sürekli kayıpları azaltmak ve kârlılığa doğru ilerlemek amacıyla personel sayısını azaltan ve iş modelini değiştiren şirket için memnuniyet verici bir destek olacak.


Halihazırda İngiltere'de Samsung Pay+'a güç ve destek sağlayan Curve, finansmanın "para için işletim sistemi" olma hedefini destekleyeceğini söylüyor. Şirkete yapılan yatırımın değeri açıklanmadı.


Curve, Apple Pay alternatifini yakın zamanda piyasaya sürerek Avrupa'daki insanları bu yıl içinde varsayılan cüzdanlarını değiştirmeye çağırmıştı.


Curve CEO'su Shachar Bialik konu hakkındaki açıklamasında "Curve olarak tüketicilere, geleneksel dijital cüzdanların sunabildiğinin çok ötesinde, gerçek değer ve özgürlük sağlayan üstün bir ödeme deneyimi sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Comentários


bottom of page