top of page

Revolut'un Roma Fiumicino Havalimanı'ndaki pratik kart otomatı

Sosyal medyada paylaşılan fintech Revolut'a ait pratik kart otomatı, kısa sürede gündem oldu. Revolut'un İtalya'nın başkenti Roma'daki Fiumicino Havalimanı'nda 5 farklı noktaya yerleştirdiği otomatlar, havalimanı ziyaretçilerinin seyahatlerinden önce veya sonra hızlı ve kolay bir şekilde banka kartı sahibi olmasını sağlıyor.



Şu ana kadar 100 bin kartı kullanıcılarla buluştan Roma Fiumicino Havalimanı'ndaki Revolut otomatları şu şekilde çalışıyor:


Bir otomat bulun: Havalimanının önemli bölgelerinde bulunan beş makineden birini bulun.


Kartınızı bastırın: Otomat aracılığıyla yeni Revolut Visa banka kartınızı anında teslim alın.


Etkinleştirin ve bağlayın: Kartın içinde bulunduğu zarftaki QR kodunu taramak için akıllı telefonunuzu kullanın, ardından bir Revolut hesabına kaydolun ve yeni kartınızı hesabınıza bağlayarak kullanmaya başlayın.



İşlemler bu kadar. Revolut kullanıcıları bu işlemlerin ardından ilk alışverişlerinde 10 euroya kadar para iadesi (cashback) imkanından faydalanabiliyor.



Revolut yakında Roma Ciampino, Milan Malpensa, Porto, Helsinki ve Brüksel havalimanlarında da kart otomatlarını konumlandırmaya hazırlanıyor. Siz bu hizmet hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Comentarios


bottom of page