top of page

Papara, müşterilerine ABD hisse senedi ticareti sunmak için DriveWealth ile işbirliği yaptı

Yerli fintech şirketi Papara, 20 milyon kullanıcısına Nasdaq ve Nyse'deki ABD hisse senetlerine gerçek zamanlı yatırım yapma olanağı sunmak için DriveWealth ile işbirliğine gitti.



DriveWealth'in Brokerage-as-a-Service (hizmet aracılığı) teknolojisinden yararlanan Papara, müşterilerine Ekim ayından itibaren ABD hisse senetleri ve ETF'lerdeki kısmi hisseleri satın alma ve satma imkanı sunacak.


Papara'nın yeni yatırım ürünü, gerçek zamanlı piyasa verileri sunmasının yanında minimum 1 ABD doları gibi düşük tutarlarda ve sabit işlem ücretleriyle kısmi hisselere yatırım yapma olanağı sunacak. Ürünün bekleme listesine şimdiden 600 binin üzerinde kişi kaydoldu.


Papara CEO'su Emre Kenci konu hakkında "DriveWealth ile ortaklık kurmak, Papara'nın tek noktadan finansal süper uygulamaya dönüşümünün bir sonraki bölümünü işaret ediyor." açıklamasını yaptı.


2015 yılında kurulan Papara, sadece iki yıl içinde kârlılığa ulaşmayı başardı. Şirket geçtiğimiz yıl, Türkiye pazarının dışına çıkmak için İspanyol şirket Rebellion'u satın aldı.

Comments


bottom of page