top of page

Monzo'dan çocuklar için banka hesabı

Birleşik Krallık merkezli dijital banka Monzo, 6 ila 15 yaş arasındaki çocuklara yönelik yeni banka hesabı hizmetini duyurdu.


Banka, çocukların tasarruf hedefleri belirlemelerine, tasarruf kumbaraları ile para biriktirmelerine, uygulama içi eğitimlere katılmalarına ve parlak renkli neon bir Monzo banka kartı sahibi olmalarına olanak tanıyan yeni hesap hizmeti için bir bekleme listesi başlattı.


Monzo'nun çocuklara yönelik banka hesabı hizmetiyle ebeveynler, çocuklarının hesaplarını kendi hesaplarına bağlayabilecek ve çocukları harcama yaptığında dilerlerse bilgilendirilecekler. Ebeveynler ayrıca harcama limitleri belirleyebilecek, nakit para çekme ve online ödemeleri açma/kapatma işlemleri için özelleştirilebilir kontrolleri kullanabilecekler.



Monzo Yöneticisi TS Anil konu hakkında “Finansal yolculuklarının başlangıcından itibaren ve önümüzdeki uzun yıllar boyunca desteklemekten heyecan duyduğumuz yeni bir nesle hoş geldin diyoruz. Bu, parayı herkes için çalışır hale getirme misyonumuzun önemli bir parçası." ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page