top of page

CommBank, mobil uygulamasına seyahat rezervasyonu ve araba satın alma hizmetlerini ekledi

Commonwealth Bank of Australia, mobil bankacılık uygulamasına seyahat rezervasyonu ve araba satın alma hizmetlerini ekledi.



Banka, şu anda uygulamasının 8.5 milyondan fazla düzenli kullanıcıya sahip olduğunu ve ortalama bir müşterinin ayda en az 42 kez uygulamaya giriş yaptığını söylüyor.


Avustralyalı banka, Hopper ile yaptığı işbirliği sonucunda aralarında seyahat rezervasyonunun da olduğu bir dizi özelliği ekleyerek uygulamasını geliştiriyor. Bu sayede banka müşterileri, yüzlerce havayolu şirketi ve binlerce otel arasından uçuş ve otel araması, rezervasyon ve ödeme yapabilecek.


Ayrıca CommBank, müşterilerine Carsales ve Vyro tarafından sağlanan araç satın alma tekliflerini gösterecek ve önde gelen elektrikli araç firmalarından çeşitli fırsatlar sunacak.


Banka, mobil uygulamasına yönelik hizmet entegrasyonlarını müşterilerin tasarruf hedeflerine ve harcama eğilimlerine göre yaptığını, bu sayede onlara mali durumlarına ilişkin entegre ve kişiselleştirilmiş görünümlerin yanı sıra özel fırsatlar sunmayı hedeflediğini belirtiyor.


CommBank Müşteri İlişkileri ve Dijital Genel Müdürü Meg Bonighton konu hakkındaki açıklamalarında "Seyahat ve araba satın alma, genellikle büyük alımlardır. Amacımız bu deneyimleri müşterilerimiz için daha sorunsuz ve güvenli hale getirmenin yanı sıra bir dizi özel fırsatla onların tasarruf etmelerine yardımcı olmaktır." ifadelerini kullanıyor.

Comments


bottom of page