top of page

Dünyanın ilk LEGO çiçekçisi Hollanda'da açıldı

Hollanda sokaklarında dolaşırken, genellikle tatlı bir çiçek kokusuyla karşılanırsınız. Artık bu harika koku için sadece çiçek satıcılarına değil, yetişkinler için üretim yapan dünyanın ilk LEGO çiçekçilerine de teşekkür etmeniz gerekiyor.



Hollanda'nın Utrecht kentinde hizmet veren "The Botanical", dünyada gerçeğe yakın buketler satan ilk LEGO mağazası olma özelliğini taşıyor. Bu mağazadan her biri yaklaşık 59.99€ değerindeki gül ve kır çiçeği demetlerini içeren LEGO botanik koleksiyonunu alabilirsiniz.



Dünyanın ilk LEGO çiçekçisinden alışveriş yapmak için ürünlerdeki QR kodu taratmanız gerekiyor. Taramanın ardından mağazanın online adresi olan bol.com'a yönlenerek alışverişinizi tamamlıyorsunuz. Bol.com'dan Thomas Feuerstacke, insanların alışverişlerinden keyif almalarını ve şehirde dolaşırken bir alışveriş paketi taşıma derdinden kurtulmalarını hedeflediklerini söylüyor.



LEGO'dan Vincent Andries ise bu plastik çiçeklerin yetişkin müşteri kitlesine yönelik olduğunu belirtiyor.


Bir çiçekli oyun alanı hayal edin. Burada çeşitli LEGO tasarımlarını görebilir, özel çiçekli fotoğraflar çekebilir ve hatta orayı kendiniz inşa etmeye başlayabilirsiniz. Kulağa oldukça hoş geliyor.



Siz bu sıradışı LEGO mağazası hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu ilginç çiçekçi dükkanını ziyaret eder miydiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.



Comments


bottom of page