top of page

Banco Santander ve Google'dan ücretsiz yapay zeka eğitimi

Banco Santander ve Google, dünya genelinde 18 yaş üstündeki kişilere ücretsiz yapay zeka eğitimi vermek için anlaşmaya vardı.



"Kurs, Santander | Google" adlı eğitim, Santander Açık Akademi platformunda İngilizce, İspanyolca ve Portekizce dillerinde kullanıcılara sunuluyor. Evde ve işte yapay zekanın potansiyeline dair bir bakış açısı sunan kurs, katılımcıların üretkenliklerini artırmalarına, temel bilgileri öğrenmelerine, görevleri otomatikleştirmelerine, fikir üretme ve sorunları daha verimli bir şekilde çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.


Santander Üniversitesi Küresel Başkanı Rafael Hernández konu hakkındaki görüşlerini "Yapay zekanın günlük hayatımızda -özellikle iş dünyasında- yeni iş fırsatları ve rolleri yaratmada devrim yarattığına dair hiçbir şüphe yok. Bu kurs, iş becerilerini artırmak, daha fazla rekabet gücü ve iş piyasasının mevcut ile gelecekteki taleplerine sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak için değerli araçlar sunuyor." sözleriyle dile getiriyor.


Kursa katılan kişiler yapay zekanın temellerini keşfedecek, pratik yapay zeka uygulamalarını deneyimleyecek ve yapay zeka araçlarından en iyi şekilde yararlanmak için etkili komutları nasıl kullanacaklarını öğrenecekler.


Kursu tamamlayan kullanıcılar, Banco Santander ve Google'dan bir katılım sertifikası alacaklar.

Comments


bottom of page